Filtry Odwróconej Osmozy

Filtry kuchenne podzlewozmywakowe przeznaczone są do filtracji wody pitnej. Poprawiają jakość wody, usuwają nieprzyjemny zapach i posmak chloru. Przefiltrowana woda poprawia smak przyrządzanych posiłków i napojów, jest delikatniejsza dla skóry, dzięki czemu skóra jest bardziej gładka. Najbardziej popularne są filtry z wkładami węglowymi odwrócona osmoza instalowane pod zlewozmywakiem. Przefiltrowana przez nie woda jest czysta i dużo smaczniejsza. Można ją pić prosto z kranu.

Odwrócona osmoza to najskuteczniejsza metoda wytwarzania najwyższej jakościowo wody pitnej. Systemy filtracyjne oczyszczają wodę z zanieczyszczeń mechanicznych, bakteriologicznych i chemicznych za pomocą odpowiedniego rodzaju wkładów filtracyjnych. Brudna woda, przepływając przez kolejne wkłady, oczyszczana jest z coraz to mniejszych zanieczyszczeń, w wyniku czego otrzymujemy na końcu wodę idealnie czysta.

Filtry odwróconej osmozy:

Nie wiesz, który filtr wybrać?

INFOLINIA

Skontaktuj się z nami